Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

IMG_3629.JPG

O nas

 

 O NAS

Kar je dobro naj traja... 

Naše družinsko podjetje Mesarstvo Oblak že več kot 25 let združuje tradicijo in inovacije z namenom priprave najboljših mesnih izdelkov in svežega mesa daleč naokoli. Pri svojem delu smo perfekcionisti in pri okusu ter kakovosti ne sklepamo kompromisov.

Delujemo dolgoročno in z vlaganjem v najsodobnejšo opremo ter znanje, strokovnost in zadovoljstvo naših zaposlenih lahko skupaj dosegamo vedno višjo kakovost. Sledimo željam naših kupcev na trgu in poleg proizvodnje tradicionalnih izdelkov vselej iščemo bolj polne okuse, bolj bogate arome in bolj zdravju prijazne procese proizvodnje. 

 

 
IMG_4555.jpg

Skrbimo za okolje in pri razvoju svoje dejavnosti zmanjšujemo negativne vplive na okolje. Z uporabo naprednih tehnologij smo povečali učinkovitost proizvodnje in hkrati znatno zmanjšali porabo energije in vode.

Naši izdelki imajo certifikat Izbrana kakovost Slovenija, saj uporabljamo le najkakovostnejše meso slovenskega izvora. Meso odkupujemo pri slovenskih rejcih iz ekoloških kmetij, kar pomeni, da meso ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, antibiotikov in hormonov ter je 100 % sledljivo.

 
 

 
 

Uvedli smo HACCP preventivni sistem, s katerim zagotavljamo varna živila za potrošnika. Zavedamo se, da je naš uspeh odvisen od zadovoljstva naših kupcev in zaposlenih, zato podjetje deluje po ISO 9001:2008 standardu.

Z najbolj sodobnimi postopki in pridobitvijo certifikatov kakovosti in varnosti izdelkov vam želimo zagotoviti brezskrbno uživanje v naših izdelkih, ki jih pripravljamo s strokovnostjo in ljubeznijo. 

IMG_4204.jpg